Equilibrium Brewery - Y’All Need Science

yall need science.jpg

Navn: Equilibrium Brewery / Cerebral Brewing - Y’All Need Science
Pris: 159.90,-
ABV: 8%
Sjanger: New England DIPA
Untappd
Vinmonopolet

Uten vitenskap, hva har vi da? Skummel tanke, men jeg har ikke lyst til å være foruten verken det eller øl. Dette er et samarbeidsbrygg med Cerebral Brewing i Denver, hvor de brygget hver sin batch hver for seg.

neil.png

Ølet hedrer Neil deGrasse Tyson, kanskje vår tids beste formidler av vitenskap.

Equilibrium sin forkjærlighet for vitenskap er noe de også bruker i selve ølbryggingen. Der noen kanskje ville sagt “jeg vet ikke hvorfor vi gjør akkurat dette, men faren min og farens hans gjorde det samme” så tar Equilibrium en hakket mer moderne tilnærming, og det fungerer tydeligvis for de.

Y’All Need Science var nok ikke ultrafersk når vi drakk den sammen med noe spaghetti carbonara-aktig, men profilen var tydelig i retning sitron, lime, og grapefrukt, med mindre bitterhet enn noen av de andre. Kanskje litt mindre bitterhet enn jeg hadde likt, men den blir jo skikkelig lettdrikkelig. Kroppen vil jeg si er medium minus for sjangeren. Ikke tynn, men noe som passer ganske fint etter en økt med snøfresen. 4.25 / 5

PS: Equilibrium har en skikkelig flink dame på sosiale medier, så hvis du liker øl og matporno så bør du faktisk følge både bryggeriet og hennes egen profil.

Forrige
Forrige

Schramm’s Mead - The Statement

Neste
Neste

Salikatt - Zappa