Field Recordings - A Hymn For The Fields

Navn: Field Recordings - A Hymn For The Fields
Pris: 85.50,-
ABV: 8% ABV
Sjanger: Saison
Untappd
Vinmonopolet

Tilsetninger i en imperial stout? Null problem. Et surøl med godteri og frukt? Kjør på. Gjør noe littegran moderne med en saison? Jeg burde kanskje ikke bli det, men jeg kjenner med én gang på skepsisen. Det blir rett og slett litt som å eksperimentere med julemiddagen, men hvis ingen eksperimenterte med julematen så ville vi kanskje aldri prøve bao buns med svineribbe eller pinnekjøttpølser.

A Hymn For The Fields er en referanse til sesongarbeiderne som drakk det de i gamledager kalte saison (sesong). Den er brygget med pilsnermalt og hvete, men er tørrhumlet med Nelson Sauvin, Hallertau Blanc og Talus. Dette ble gjæret ut med en blanding av tradisjonell saisongjær og gjærnæring ment for vinproduksjon. Tanken med sistnevnte var å booste de vinøse smakene som du i teorien også kan få litt av gjennom Nelson Sauvin og Hallertau Blanc.

Jeg fikk pilsnermalt, sitrus, svovel?, vingummi, hvete og fin bitterhet. Med den slanke kroppen og den fine karboneringen er det rett og slett ganske crispy og lettdrikkelig. Alkoholen er godt skjult, så oppsummert syns jeg A Hymn For The Fields er akkurat passe moderne og akkurat passe gammeldags. Et flott matøl til f.eks. kyllingquesadillas med ruccola og chilimajones.

4/5

Forrige
Forrige

Hansa - Roséøl

Neste
Neste

Anchorage Brewing - No Sleep