Krecher - Phantom Resonator

P1005580.jpg

Navn: Krecher - Phantom Resonator
Pris: 79.40,-
ABV: 6.8%
Sjanger: New England IPA
Untappd
Vinmonopolet

Dette er kanskje den første NEIPAen til Krecher, men det er langt fra den første NEIPAen til Martin og Ellen. Cervisiam har hatt flere veldig gode de siste årene, men i alle fall etter min smak så har de vært littegrann bak mine norske favoritter. Jeg vet ikke om det er aroma, smak eller munnfølelse, men gitt valget så har jeg stort sett gått for Salikatt. Heretter blir det i alle fall veldig lett for meg å strekke meg etter denne.

Brygget med citra- og mosaic-humle, pilsnermalt, flaket havre og hvete, en touch laktose gjæret ut med Krecher sin egen husgjær. Med andre ord ganske traust, men også ganske lur måte å brygge en NEIPA på.

Jeg drakk denne først ganske fersk og syntes rett og slett den var ganske grønn - altså med tydelig gress-aktig og bitter smak. Det var lovende, men det smakte ikke sånn jeg regner med de ville. Nå to-tre uker senere har bitterheten roet seg og det er mye deilig appelsin, grapefrukt, og mango. Bittert er det, men mer som den gode, krydrete bitterheten som jeg har lyst på. Her er det ikke noe klissete laktoseavslutning, men heller en som gir deg lyst på mer.

Anbefales hvis du skulle være heldig nok til å finne den på ditt lokale pol. 4.5 / 5

Forrige
Forrige

Amager Bryghus - Big, Bold & Beautiful

Neste
Neste

7 Fjell - You Want It Darker