Krecher - The Insidious EMBER GOLEM

P1005734.jpg

Navn: Krecher - The Insidious EMBER GOLEM
Pris: 89.90,-
ABV: 8%
Sjanger: New England DIPA
Untappd
Vinmonopolet

En ember golem er et digert beist som du kanskje kan treffe på hvis du beveger deg gjennom undergrunnen i et rollespill. Fulle av lava så skulle en tro at de var tørste etter en god DIPA, men så lenge de holder seg unna polet så går det vel greit.

“Golem” er noe så klassisk som en New England DIPA brygget med citra. Det er kanskje den mest åpenbare og mest brukte humlen, men her er det da vanlig citra, citra cryo og citra incognito. På samme måte som med vanlig citra så kommer cryo-versjonen også i pellet-form. Her har produsenten brukt flytende nitrogen til å fryse ned og prosessesere humlen til en konsentrert form med mer av det gode og mindre av det kjipe. Dette skal i teorien gi mindre hop burn.

Cryo Incognito er en tyktflytende humleekstrakt som er ment for tilsetting under whirlpool-biten av bryggingen. Igjen er tanken å få mer aroma og smak, men mindre grønt.

Krecher sin første NEIPA “Phantom Resonator” hadde en del av denne grønne bitterheten når den var skikkelig fersk, men det roet seg ned i løpet av et par ukers tid. Her er ikke det en greie i det hele tatt, så du sitter igjen med et flott øl med mengder av appelsin, mango og annen generell tropisk frukt. Dette er et relativt søtt øl med en flott, fyldig munnfølelse, men det har også en tydelig bitterhet som jeg er veldig glad for.

Om ikke voldsomt kompleks så er det et veldig godt valg når du bare vil ha litt ukomplisert og deilig humlejuice. 4.5/5

Forrige
Forrige

Krecher - The Jagged ROTT SNARE

Neste
Neste

3 Fonteinen - Speling Van Het Lot XI.i: Pruim: Reine Claude D'Oullins