Marlobobo’s Megabear - Toad Trip

P1006131.jpg

Navn: Marlobobo’s Megabear - Toad Trip
Pris: 89.90,-
ABV: 6.5%
Sjanger: NEIPA
Untappd
Vinmonopolet

Med Toad Trip har Marlobobo’s Megabear fått sin første NEIPA på polet. Humlevalgene er ikke så alt eksotiske, men du går sjelden feil med Citra pluss ett eller annet. I dette tilfellet er det Ekuanot Cryo og Mosaic. Cryovarianten er ekstra konsentrert og med mindre av det grønne.

Resultatet er ganske så bra det, og smaksmessig er vi mest i retning appelsin og sitrus. Jeg noterte meg “chalky” appelsin og med det mener jeg at jeg kjenner vanntilsetningene. Kalsiumklorid er et salt som er populært å bruke for å justere vannet når du brygger NEIPA fordi det kan bidra spesielt når det kommer til munnfølelse. I Toad Trip syns jeg det blir litt mye, men jeg tror jeg er litt ekstra sensitiv fordi jeg eksperimenterer en del med munnfølelse i mine egne brygg. “Your mileage may vary” sier de i USA. Kjørelengden din kan variere??

Utenom appelsin fikk jeg litt grønne bær og et viss urtepreg. Nesten litt stikkelsbær, men det er nok bare juice pluss grønne noter. Munnfølelsen er fin den, og bitterheten tydelig men ikke overdreven. Summert sett er det absolutt en fin boks. Det kunne vært enda mer aroma, smak og bidrag fra gjæren, men jeg vil si den er på høyde med mange av de andre lignende bryggene fra f.eks. Lervig. 4.25 / 5

Forrige
Forrige

Salikatt - Turboprop

Neste
Neste

Marlobobo’s Megabear - Acidulator