Nyheter fra Lindheim Ølkompani

thumbnail.jpg

Det er noe med å drikke veldig gode øl i stedet hvor de produseres. For det første vil humleøl være så ferske som de kan få blitt, men å se menneskene og utstyret hever enhver ølopplevelse.

Lindheim Ølkompani ligger i Gvarv i Telemark, et par timers kjøretur fra Oslo. Ikke bare har Gvarv Norges største stamme av frittlevende bever, men det er et fantastisk sted for bær og frukt.

Hvis du skal besøke bryggeriet vil det nok være en idé å overnatte et sted. For vår del ble det Norsjø Hotell og tok taxi begge veier. Standarden er nok ikke femstjerners, men sengene er gode, de ansatte er veldig trivelige og prisen er fornuftig. Du kan regne ca 210,- hver vei for taxi.

Lindheim har en ganske stor meny i baren og ikke minst butikken som selger øl, sider, mat og diverse merch. Som siderprodusent har de lov til å selge siderflasker i polstyrke, men øl kun opp til 4.7%. I baren derimot finner du alt fra lyse og lette pale ales til imperial stouts og til issider. Her har de sjeldne og morsomme ting til priser som gjør at du lett kan unne deg både det ene og det andre.

I videoen nedenfor prater jeg om nyheter som kommer i august og september, og avslutter med nye “barleywine-sideren” Pyro.

Forrige
Forrige

Marlobobo’s Megabear - Acidulator

Neste
Neste

Mikkeller - Beer Greek Breakfast