Reis til Bergen på grunn av: Nattjazz-festivalen

De fleste vet nok om flere gode grunner til å besøke Bergen. For vi som er glade i mat og drikke har utvalget bare blitt bedre og bedre, men det ikke alle er klar over er at Bergen også har en jazzfestival som har holdt det gående siden 1972. På den tiden stengte Festspillene i Bergen klokken 23 og det var mange feststemte besøkende som ikke var klare for å ta kvelden såpass tidlig. Nattjazz-festivalen ble løsningen på det.

I 2022 var det cirka 50 artister fra både innland og utland, og i dette innlegget kan du se bildene jeg ble mest fornøyd med.

Nytt i år var også at Bergen Ølfestival ble med på laget og stelte i stand en liten mini-ølfestival hvor det i hver av helgene ble invitert tre produsenter, som Haandbryggeriet, Lervig, Mjøderiet, m.fl. Jeg sto bak baren hos Haandbryggeriet ene helgen og stemningen var upåklagelig.

Nå er det nødvendigvis for sent til å få med seg årets, men når du skal lage reiseplanene for neste mai/juni så kan du jo vurdere Nattjazzen. Det er en fantastisk bra festival.

Forrige
Forrige

Weldwerks / Side Project - Coconut Symposium

Neste
Neste

Hansa - Lite Litchi IPA